Köpinformation

Är ni intresserade av våra produkter får ni gärna kontakta oss via mejl eller slå oss en signal. Vi ger er gärna svar på prisförfrågningar eller andra frågor.

För att få en prisuppgift är det lättast att mejla oss ett underlag på det som ni är intresserade av, tex en skiss eller ritning. Det går också bra att ni förklarar med ord vad ni är ute efter. Vi svarar gärna på era frågor!

Ni kan även vända er till vår samarbetspartner i Vasastaden i Stockholm, New Kitchen. Där kan ni se några av våra bänkskivor och få en känsla för våra produkter.

Vår tillverkning har vi i Skåne mellan Kävlinge och Löddeköpinge. Vi har än så länge endast tillverkning där, men jobbar med en utställning som vi kommer att öppna i anslutning till vår tillverkning.

Färg

Vi kan tillverka skivor i många olika färger, men vi har valt att använda oss av tre standardfärger: Ljusgrå, mellangrå och mörkgrå.

Storlekar

På grund av hanterbarhet och fraktkostnad tillverkar vi helst inte allt för stora skivor. Men tveka inte att kontakta oss om ni har skivor som ni önskar längre än 2,5m. Urtag påverkar hur lång skivan kan göras innan den förlorar sin hållfasthet. Kontakta oss om ni önskar större skivor. Det finns alltid en lösning!

Längd: Upp till 2,5 meter (Det går att göra längre skivor)
Bredd: Upp till 1,2 meter
Tjocklek: Från 20mm och uppåt.
För köksskivor med uttag gör vi sällan skivor tunnare än 40 millimeter.

Mätning

Vanligtvis utförs mätning av kund och vi tillverkar sedan en ritning som godkänns av kund. I Skåne och i Stockholm kan vi förmedla mäthjälp och hjälp med installation.

Leveranstid

Normalt ligger leveranstiden på ca 3 veckor.

Pris

Önskar ni få prisuppgift är det lättast att ni skickar oss ett mejl med en förfrågan. Ett riktpris är att löpmeterpris för standardbänkskiva till kök ligger kring 3 900 kronor.

Nedan kan ni ladda ner en mer utförlig köpinformation, med mera i pdf-format.

BilagaStorlek
Detaljerad köpinformation92.06 kB
Malltips10.59 kB
Installationstips30.21 kB
Skötselråd86.68 kB